Fonfoneata  
HOME PRODUCTEN OVER FONFONEATA EVENTS LINKS CONTACT
NL | FR | EN
 
Disclaimer

Intellectuele eigendom:
De gegevens van de site zijn uitsluitend bestemd voor informatie. Elk gebruik voor andere doeleinden is uitdrukkelijk verboden. De elementen van de site mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd, gepubliceerd, gedownload, gepost, doorgegeven of verspreid op welke manier ook, zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van Emil Fonfoneata. De gebruiker verbindt zich ertoe om de auteursrechten van Emil Fonfoneata en van derden te respecteren. De verspreiding van merken, foto’s, beelden en teksten op de site van Fonfoneata & Thomas mag niet worden geïnterpreteerd als een gebruiksrecht of welk ander recht ook voor de gebruiker.

Links naar andere sites die niet worden beheerd door Fonfoneata & Thomas:
De aanwezigheid van hyperlinks op de site van Fonfoneata & Thomas betekent niet dat Fonfoneata & Thomas een controle uitoefent op deze sites, noch dat zij op de een of andere manier aansprakelijk kunnen worden gesteld voor hun inhoud of bestaan.

Privacy statement:
Indien u persoonsgegevens verstrekt, worden zij in de bestanden van de website owners opgenomen. De databank waarin uw gegevens worden opgenomen is beveiligd tegen ongeoorloofde toegang. De verzamelde gegevens worden niet aan derden doorgegeven.