Fonfoneata  
HOME PRODUCTEN OVER FONFONEATA EVENTS LINKS CONTACT
NL | FR | EN
 
  EMIL FONFONEATA EN CAROLINE THOMAS, ANTIQUAIRES - Pagina 3

Emil haalde zijn diploma aan de Antiekschool van Gent, waaraan hij trouwens sinds 2003 verbonden is als leraar zilverwerk. Hij houdt ervan zijn ervaring te delen met amateur-liefhebbers en helpt steevast, zonder aarzelen, om het even welke klant bij het vergaren van informatie en nadere details over een mooi stuk zilver dat hem getoond wordt, ook al wordt het hem niet te koop aangeboden.

Emil en Caroline aarzelen ook niet om Art Nouveau of Art D├ęco zilverwerk aan te kopen, als het maar van onberispelijke kwaliteit is, ook al heeft het geen prestigieus zilvermerk. Maar hun absolute regel bij aankoop is: LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT! Door die liefde laten ze zich leiden bij hun aankopen (net als echte verzamelaars), ook al wordt een bepaald stuk aangekocht voor de verkoop. Ze willen hun klanten laten weten voor welke stukken hun hart sneller gaat slaan.

Emil is expert bij ARGVS voor oud en modern zilverwerk. U vindt hem ook op de antiekmarkt op de Zavel te Brussel, waar hij tijdens de weekenden een stand houdt. De winkel in Gent is open op weekdagen, maar gesloten in het weekend. De winkeldeuren gaan evenwel steeds voor u open op afspraak, na een simpel telefoontje.

    < vorige pagina volgende pagina >